Mouthspray
"Fresh Kiss"
The natural way to hydrate your skin and keep your mouth fresh and balanced

Samengesteld met natuurlijke polyolen uit vruchten en zeer klassieke landbouwgewassen van eigen bodem. Geproduceerd met deze ingredienten die hetzij direct extraheerbaar en op te zuiveren zijn, en andere die met natuurlijke suikers als voedingsbodem gefermenteerd worden tot zeer functionele derviaten zonder tussenkomst van solventen of klassiek chemische synthese methodes.

De mondspray is een zeer welkome verijking van de dagelijkse tandenpoets rituelen en kan doorheen de dag ingezet worden om uw mond en adem rein en fijn te houden. De gebruikte suikerderivaten zoals xylitol, sorbitol en isosorbide zijn ingredienten die bewezen zijn omwille van hun balancerend effect voor de mondbacterien en werken het ontstaan van slechte adem actief tegen (halitose).

Vermindert tandbederf en vroege cariës (vermindert het niveau van Mutansstreptokokken (MS) in de plaque en het speeksel en vermindert de vorming van plaque-biofilms. Vermindert de hechting van deze micro-organismen aan het tandoppervlak en vermindert ook hun zuurproductiepotentieel.

Met lavendelsmaak en geur afkomstig van natuurlijke extracten die nooit té dominant zijn of kunstmatig overkomen.
Verder is er tevens keuze in smaak en geur want smaken verschillen.
We voorzien ook de verwarmende kaneel en de zeer verfrissende basilicum als afwisseling of variant.