Dorstige handen
Handbalsem
Speciaal als zeer gebruiksvriendelijke en uiterst geschikte handbalsem die om het even wanneer kan gebruikt worden en geen vettige afdrukken nalaat zelfs na amper 30 seconden na het aanbrengen.

De formule is speciaal ontworpen om naast het gebruikelijke volledige bio-degradeerbaarheid ook zeer functioneel te zijn:
  geen glossy indruk of blinkende handen
  geen vettige residuen
  Gebruik
  Ideaal na gebruik van ontvettende alcoholgels, afwassen, of gewoon voor regelmatig onderhoud van de handen is deze formule een eenvoudige en zeer doeltreffende herstelcrème die nooit vettig aanvoelt en geen vettige afdrukken zal nalaten.

  Deze crème mag zoveel gebruikt worden als gewenst en ook op alle lichaamsdelen, maar is wel specifiek voor vlot en veelvuldig gebruik op de handen ontworpen.
  Ingrediënten
  Deze formule wordt handmatig op kleine schaal uit de individuele ingrediënten gemaakt.
  De voornaamste actieve ingrediënten zijn:
  De luxueus aanvoelende volledig natuurlijke vetten uit de Karité of Shea butter noot
  Jojoba esters voor een voedende en fijne afwerking met een niet-vettig nagevoel
  Stearines en palmitines die van nature in de huid aanwezig zijn en ons beschermen tegen uitdroging.
  Binnenkort te verwachten: Body Lotion met extracten van Rooibos

  Deze body lotion is een aanvulling op de dorstige handen handencrème, die hoewel met een gewijzigde samenstelling tevens een interessant volgens eigen recept bereid extract bevat dat tal van de voor Rooibos (Aspalathus linearis) gekend unieke anti-oxidanten bevat die op lange termijn zeer goed zijn voor de huid.

  Het extract is in hoge dosering in de romige doch heel lichte en snel opgenomen luxueus aanvoelende bodylotion geïntegreerd.

  Na bad, zwembad of douche en eigenlijk op gelijk welk tijdstip tijdens de dag kan deze dankbare lotion aangebracht worden op alle delen van het lichaam en voor alle types huid, want bevat zoals altijd geen irriterende bewaarstoffen, allergene parfums of petro-chemische lichaamsvreemde ingrediënten.

  Binnenkort zal deze beschikbaar zijn en komen we met meer informatie.

  Een ideale bondgenoot op lange termijn!