Expression visage
Rimpels
vermindert zichtbaar kleine rimpels en kraaienpootjes,
met een energiekere en zichtbaar steviger gelaat als resultaat
Expression visage is speciaal ontworpen voor een dagelijkse degelijke onderhoudsroutine aan de hand van een licht geformuleerd innoverend preparaat. Dagelijks gebruik vermindert zichtbaar kleine rimpels en kraaienpootjes, met een energiekere en zichtbaar steviger gelaat als resultaat.

Deze zijdezachte lotion wordt best aangebracht na elk badritueel, wanneer de huid meest droog en hongerig is naar voedende componenten die we in hoge concentratie doseren maar wel voldoende subtiel om niet vettig aan te voelen en een matte finish te geven.

De actieve componenten zijn oliebestanddelen van Macadamia noot, Pomegranate seed oil (granaatappelpit olie), en Crambe abysisinica. Voor de huid betekent dit een sterke concentratie van een reeks elkaar aanvullende voedende omega-vetzuur van elk beschikbaar type. Als een stabiel preparaat van deze hoogst interessante zaadolies dringt de spaarzaam aangebrachte lotion snel door in de buitenste lagen van de opperhuid.

De huid wordt diep gevoed met als resultaat een regenererende werking bij regelmatig gebruik. De gebruikte oliën zijn hernieuwbare grondstoffen die gemakkelijk kunnen worden verbouwd en in een natuurlijke habitat (niet-plantage monocultuur) worden geoogst en verwerkt tot olie door lokale boeren.

-------------------

MACADAMIA NUT OIL is een geraffineerde en unieke plantaardige olie vanwege het hoge gehalte aan Palmitoleinezuur, een enkelvoudig onverzadigd vetzuur dat oxidatie vermijdt en optimaal past bij de vetzuursamenstelling van de huid. Maar het palmitoleine gehalte daalt drastisch in de rijpere huid.

-------------------

POMEGRANATE SEED OIL voegt vocht toe, heeft natuurlijke anti-oxidant, anti-inflammatoire en anti-microbiële eigenschappen, verbetert de huidelasticiteit en beschermt de huid. Verschillende recente studies, waaronder één uitgevoerd door de University of Michigan Medical School, hebben aangetoond dat POMEGRANATE SEED OIL de zichtbare tekenen van veroudering helpt omkeren door een matige verdikking van de epidermis te bevorderen en tegelijkertijd de proliferatie van huidcellen en de collageensynthese te verhogen.

-------------------

CRAMBE ABYSSINICA is (nog) niet erg bekend, maar is een ongelooflijk nuttige eenjarige plant. De Crambe komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied en groeit van nature in de uitlopers van de Abyssinia en de Noord-Afrikaanse vlaktes. Deze plant wordt beschouwd als een oliezaadgewas uit de mosterdfamilie en produceert een zaadolie met enkele zeer unieke eigenschappen. Deze olie heeft een hoog biologisch afbreekbaarheidsprofiel en wordt gebruikt als een natuurlijke vervanging voor synthetische minerale oliën. Vaak vergeleken met jojoba-olie is crambe-zaadolie hoog in erucazuur. Voor de huid betekent dit een sterke concentratie van een voedend omega-9-vetzuur.