Babyskin
under my eyes
Natural leaf and stem rub-outs
Een tonifiërende olie-balm voor dagelijks gebruik onder de ogen
Een vlot smeerbare en nooit vettig aanvoelende oliepreparatie met hoofdzakelijk pomegranate seed oil en Eveneing Primrose oil (Teunisbloem). Beide oliën behoren tot de rijkste aan geconjugeerd linoleic acid, gamma linoleenzuur en zitten gepakt met meervoudig onverzadigde vetzuren waardoor de huid zeer soepel, elastisch en rijkelijk voorzien wordt van deze essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren.

Deze balm geeft na het snel inwerken een gevoel van uiterst soepele huid, bovendien rijk aan volledig natuurlijke sterolen en vitamine E derivaten (tocopherolen) waardoor de anti-oxidanten in uw huidlaag aangevuld worden daar waar ze meest nodig zijn om verouderingsverschijnselen in de kiem te smoren.
Er werd geen enkele kunstmatige vitamine toegevoegd, en de oliegehaltes zijn met 5 tot 10% op totaal hoogwaardige Granaatappelpit olie en Teunisbloem olie.

Gebruik deze balm vooral tijdens koudere dagen, bij het veel buiten wandelen, en als een re-fattener na elk badritueel. Uw onder-de-ogen huid krijgt er de beste behandeling mee met een formule met transparant uitzicht, in een zeer gebruiksvriendelijke en makkelijk aan te brengen balm.

De balm wordt verkregen door met volledig bio-degradeerbare en petrochemie-vrije netwerkvormer in olie te werken, waardoor de normaal vloeibare olie een iets vaster formaat krijgt bij kamertemperatuur maar verder eenzelfde vlotte uitsmering garandeert. Hiervoor wordt de nieuwste technologie op vlak van eco-friendly en volledig hernieuwbare en voor het milieu totaal onschuldige ingrediënten gebruikt, omdat het moet en omdat het perfect mogelijk is.
Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid (erwtje) op linker- en rechtervingertop en smeer langzaam met lichte roterende bewegingen in de zone onder de ogen uit. Wassen van handen is niet nodig, er blijven geen vette afdrukken achter want dit type oliën wordt gretig door de huid opgenomen.